Praktijk Hoogewerf

Rouwverwerking en verliesverwerking

Rouwverwerking en verliesverwerking in Purmerend

Als je na het verlies van een dierbare behoefte hebt aan ondersteuning en/ of begrip helpt de therapeut je hierbij. Samen doen we (in het hier en nu) onderzoek naar je rouwproces. Tijdens de therapie kom je zo tot (nieuwe) verwerkingsmogelijkheden die bij jouw rouwproces en leven aansluiten.

Rouwverwerking en verliesverwerking voor wie?

Rouwverwerking is er voor mannen, vrouwen, gezinnen en kinderen met uiteenlopende klachten. De therapie kan naast rouwverwerking gaan over psychische klachten, (ingrijpende) levenservaringen maar ook om een luisterend oor of een goed gesprek. Over rouwverwerking voor kinderen kan je meer lezen op www.kinder-enjeugdtherapie.nl

Kosten rouwverwerking?

Een vergoeding voor een behandeling door een verzekeraar is binnen deze praktijk veelal mogelijk. Door dat de therapeuten/ psychologen binnen deze praktijk lid zijn van verschillende beroepsverenigingen, kan je therapie veelal “gratis” of tegen geringe kosten volgen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de praktijk

Aanmelden bij de psycholoog

Praktijk  staat voor professionele hulp zonder wachtlijst. Ook ’s avonds en in het weekend. Voor een intakegesprek met een therapeut/ psycholoog kan je je zonder verwijzing rechtstreeks aanmelden bij praktijk Hoogewerf. Tijdens het intakegesprek bespreken we de duur en de mogelijkheden van therapie. Voor meer informatie en/of een intakegesprek kun je contact opnemen.

Onze locaties

In de privépraktijk Pascal Hoogewerf voor relatietherapie, individuele psychotherapie en coaching wordt therapie gegeven aan volwassenen, kinderen, jeugd en gezinnen. Hulp is mogelijk overdag, op avonden en in het weekend zowel in Hoorn, Purmerend, Heerhugowaard, via skype als op een andere gewenste locatie.

Wilhelminalaan 2A
1623MA HOORN
0229 - 75 82 25

Koemarkt 53
1441DB Purmerend
0299 - 70 55 16

Industriestraat 15
1704AA Heerhugowaard
0299 - 70 55 16

Andere therapieën in onze praktijk

Ons team bestaat uit meerdere therapeuten en psychologen zodat het bijna altijd ‘klikt’.

PRAKTIJK HOOGEWERF

Vier kleine dingen die ons speciaal maken

Flexibele afspraken

Ook ‘s avonds en in het weekend en op locatie thuis.

Geen wachtlijsten

Professionele hulp zonder wachtlijst

Erkende therapeuten

De therapeuten zijn aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen

Vergoeding mogelijk

Onze therapie wordt door de verzekering vergoed

Wat clienten van ons vinden

Heb je vragen? Neem contact op!

Menu
Call Now Button
WhatsApp chat