Onze therapeuten

Esther Verlaan

Over Esther

Esther Verlaan

Esther Verlaan is opgeleid als psychosociaal therapeut en begeleidt (jong)volwassenen die door omstandigheden in het leven vast zijn gelopen en zoekende zijn in hoe nu verder.
Ze is gespecialiseerd in verlies- en rouwverwerking, burn-out, (re)integratie, trauma, stress, angst klachten, persoonlijke ontwikkeling, zingevings- en levensvragen.
Esther heeft een warme manier van begeleiden en is in staat om goed te luisteren. Zij maakt gebruik van verschillende methodieken en werkvormen zoals o.a. cognitieve gedragstherapie, psychodrama, innerlijk kind, NLP, ontspanningsoefeningen en visualisaties.

Esther is lid van de NFG.

Over Esther Verlaan

Als kind was ik al vaak benieuwd naar ‘Wat maakt dat diegene doet zoals hij of zij doet?’ en ‘Wat zou diegene voelen en nodig hebben?’

Van jongs af aan wilde ik al graag mensen op weg helpen. Ikwas er dan ook snel over uit dat ik de hbo opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening wilde gaan volgen.Na het succesvol afronden van deze opleiding besloot ik verder te gaan met de opleiding tot Psychosociaal Therapeut. In deze opleiding leerde ik op een warme persoonlijke manier de ander nog veel diepgaander te begeleiden, waarbij zaken inde kern worden aangepakt en daadwerkelijk leiden tot verandering. Ik vind het ontzettend fijn en waardevol om een bijdrage te mogen leveren aan een fijner en lichter leven van anderen.

Vanaf 2013 ben ik actief in de sector zorg en welzijn. Met name als maatschappelijk werker en als jeugdzorgwerker heb ik veel ervaring opgedaan. Al merkte ik dat het verlangen steeds groter werd om volledig psychosociale sessies te gaan geven. Dat ik dit nu mag doen vind ik het mooiste wat er is.

Mensen omschrijven mijn werkwijze als warm, betrokken, respectvol en met een open blik. Ik lever maatwerk, helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt. Samen ontdekken wat je graag zou willen om daar vervolgens concrete stappen in te maken.

Vergoeding therapie door verzekeraar en kosten

Ons team bestaat uit meerdere psychologen en therapeuten met verschillende disciplines en specialisme. Voor complementaire therapeutische zorg is er een vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering. De kosten voor een consult zijn €95,- voor een uur overdag. Preventieve zorg zoals coaching en relatietherapie valt buiten deze vergoedingsmogelijkheden. Voor de meest actuele informatie hierover kan je contact opnemen met de praktijk.

Onze locaties

In de privépraktijk Pascal Hoogewerf voor relatietherapie, individuele psychotherapie en coaching wordt therapie gegeven aan volwassenen, kinderen, jeugd en gezinnen. Hulp is mogelijk overdag, op avonden en in het weekend zowel in Hoorn, Purmerend, Volendam, via skype als op een andere gewenste locatie.

Wilhelminalaan 2A
1623MA HOORN
0229 – 75 82 25

nieuwe locatie:
Waterlandlaan 81
1441RS Purmerend
0299 – 70 55 16

oude locatie:
Koemarkt 53
1441DB Purmerend

Pegasusstraat 16
1131NB Volendam
0299 – 70 55 16

Maandenweg 25
1335KB Almere
0299 – 70 55 16

Johan huizingalaan 400
1066JS Amsterdam
0299 – 70 55 16

Vier kleine dingen die ons speciaal maken

Flexibele afspraken

Ook ‘s avonds en in het weekend en op locatie thuis.

Geen wachtlijsten

Professionele hulp zonder wachtlijst

Erkende therapeuten

De therapeuten zijn aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen

Vergoeding mogelijk

Onze therapie wordt door de verzekering vergoed

Wat clienten van ons vinden

Heb je vragen? Neem contact op!

PRAKTIJK HOOGEWERF

0229 – 75 82 25

Locatie Hoorn
Wilhelminalaan 2A
1623MA HOORN

0299 – 70 55 16

Locatie Purmerend
Koemarkt 53
1441 DB Purmerend

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    WhatsApp chat
    Call Now Button