Over Praktijk Hoogewerf

De therapeuten en psychologen van Praktijk Hoogewerf

Onze therapeuten

Ons team bestaat uit meerdere psychologen en therapeuten met verschillende disciplines en specialisme. Hierdoor kunnen wij professionele zorg bieden die aansluit bij jou wensen. Tijdens een intake gesprek kan je voelen of je een ‘klik’ ervaart met de psycholoog of therapeut.

De AGB-Code van praktijk Hoogewerf is: 90(0)1746
KVK-nummer: 180681R
BTW:NL002095926B38

Praktijk Hoogewerf - Relatietherapie, psychotherapie en psychologen in Hoorn en Purmerend - Relatietherapeut en gestalttherapeut

Pascal Hoogewerf

(MSc, University of Middlesex, Londen)

Is opgeleid in de gestaltmethodiek, gestalttherapie, ontwikkelingspsychologie, psychopathologie en gestalt- psychotherapie. Pascal Hoogewerf is lid van de beroepsvereningingen NVAGT, EAGT en aangesloten bij de SCAG en opgenomen in het RBCZ register.

Marije

Marije Delfsma

(Msc Universiteit Utrecht, Psychotherapeut io IVC Kortrijk, Landelijk steunpunt Verlies)

Is psycholoog NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen), Gestalt psychotherapeut io,
psychosociaal therapeut en rouw- en verliesbegeleider.
Ze is gespecialiseerd in het ondersteunen van (jong) volwassenen die een steuntje in hun rug kunnen gebruiken, (dreigen) vast (te) lopen, rouw en verlieservaringen, coaching, therapie en inzichtgevende gesprekken.
Aangesloten bij het NVPA, NIP, NVAGT en het LSV en opgenomen in het RBCZ-register.

Linda Wennekers

Nederlandse Academie voor Psychotherapie, Amsterdam

Is opgeleid als integratief therapeut en geeft therapie aan kinderen en volwassenen. Ze is gespecialiseerd in kinderen met trauma en volwassenen met o.a. zingevingsvragen en levensfase problematiek.

Ze koos daarom voor de Jungiaanse therapie, een zeer brede en diepgaande therapie, waarbij o.a. naar symboliek en dromen wordt gekeken. Maar ook naar levensfasen en diepliggend trauma. Linda Wennekers is lid van de beroepsvereniging Vereniging van Integraal Therapeuten, aangesloten bij de SCAG en opgenomen in het RBCZ register.

therapeut monique

Monique Papen

(I.T.H., Amsterdam; SON, Utrecht; BGL, Hoofddorp; Academie Hypnos, Bussum)

Is opgeleid als psychosociaal therapeut, hypnotherapeut, kindercounselor, NLP Master Practitioner en relatietherapeut. Ze werkt met cliënten van alle leeftijden. Ze is gespecialiseerd in traumaverwerking(emdr), relatietherapie, faalangst, HSP, rouwverwerking. Monique Papen is lid van de beroepsvereniging NBVH en opgenomen in het RBCZ register. Ze voldoet aan de Wkkgz via NBVH.

Amy Weggemans

(Academie Hypnos, Bussum)

Is opgeleid als Hypnotherapeut, EMDR Therapeut en Relatietherapie volgens
de methode Emotional Focused Therapy.
Aangesloten bij de NBVH, opgenomen in het RBCZ register,

psychotherapie therapeut Lisa

Lisa Kortenhorst

(Academie psychodynamica, Scherpenzeel)

Is opgeleid als psychodynamisch therapeut. Ze is gespecialiseerd in relatietherapie, stress en burnout. Ze heeft gevarieerde tools om te werken aan zowel verbinding met jezelf als verbinding met elkaar. Lisa werkt met cliënten van alle leeftijden en is aspirant lid bij de VBAG

Praktijk Hoogewerf - Relatietherapie, psychotherapie en psychologen in Hoorn en Purmerend - Therapeute Petra van den Keijbus

Petra van den Keijbus

(Nederlandse Academie voor Psychotherapie, Amsterdam)

Is opgeleid in de integratieve psychotherapie en als (psycho-) hypnotherapeut. Ze is gespecialiseerd in traumaverwerking, PTSS, eetproblematiek en relatietherapie bij onder andere samengestelde gezinnen.
Petra van den Keijbus is lid van de beroepsvereniging NVPA, aangesloten bij de SCAG en opgenomen in het RBCZ-register.

RET en NLP therapeut Janine

Janine Veerman

(Academie psychodynamica, Scherpenzeel)

Is opgeleid als psychodynamisch therapeut en coach en als gespecialiseerde lerares (speciaal)basisonderwijs master special educational needs. Ze werkt met cliënten van alle leeftijden en maakt gebruik van verschillende therapie- en werkvormen. Zo werkt ze o.a. met hypnotherapie, NLP, RET, systemisch werken, delenwerk. Binnen haar studie heeft ze zich daarnaast gespecialiseerd in werkgerelateerde problematiek. Janine Veerman is lid van beroepsvereniging VBAG en opgenomen in het RBCZ register.

Dwight Dompig

(Academie van psychodynamica, Scherpenzeel)

Is opgeleid als Psychodynamisch Therapeut.
Zijn liefde en interesse voor de mens is de drijfveer in alles wat hij doet. Ook draagt hij graag een steen bij in de bewustwording van de mens zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen ongeacht afkomst of achtergrond.
Dwight werkt met cliënten van alle leeftijden.

Kindertherapeut Volendam

Suzan Blüm

Nederlandse Academie voor Psychotherapie, Integratieve kindertherapie

Suzan Blüm is opgeleid als integratief kindertherapeut. Suzan werkt op een gelijkwaardige manier en gaat op een liefdevolle en confronterende manier aan de slag. De integratieve visie gaat uit van de expertise van het kind. Het uitgangspunt is de eigen kracht en oplossingen van het kind én binnen het gezin. Er wordt nauw samengewerkt met opvoeder(s) en andere belangrijke volwassenen waardoor zij beter toegerust worden om het kind verder te ondersteunen. Samen aan de slag met je kind, want als opvoeder hoef je het niet alleen te doen! Suzan geeft het kind vertrouwen en vaardigheden waardoor het kind grip krijgt op het probleem. Een les wat je een kind al vroeg in het leven gunt. Suzan is lid van beroepsvereniging VIT, NFG, aangesloten bij SCAG en opgenomen in het RBCZ register.

Onze locaties

In de privépraktijk Pascal Hoogewerf voor relatietherapie, individuele psychotherapie en coaching wordt therapie gegeven aan volwassenen, kinderen, jeugd en gezinnen. Hulp is mogelijk overdag, op avonden en in het weekend zowel in Hoorn, Purmerend, Volendam, via skype als op een andere gewenste locatie.

Wilhelminalaan 2A
1623MA HOORN
0229 – 75 82 25

Koemarkt 53
1441DB Purmerend
0299 – 70 55 16

Pegasusstraat 16
1131NB VOLENDAM
0299 – 70 55 16

Bergerweg 80A
1817BK Alkmaar
0299 – 70 55 16

Vier kleine dingen die ons speciaal maken

Flexibele afspraken

Ook ‘s avonds en in het weekend en op locatie thuis.

Geen wachtlijsten

Professionele hulp zonder wachtlijst

Erkende therapeuten

De therapeuten zijn aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen

Vergoeding mogelijk

Onze therapie wordt door de verzekering vergoed

Wat clienten van ons vinden

Heb je vragen? Neem contact op!

PRAKTIJK HOOGEWERF

0229 – 75 82 25

Locatie Hoorn
Wilhelminalaan 2A
1623MA HOORN

0299 – 70 55 16

Locatie Purmerend
Koemarkt 53
1441 DB Purmerend

Menu
Call Now Button
WhatsApp chat