Over Praktijk Hoogewerf

De therapeuten en psychologen van Praktijk Hoogewerf

Onze therapeuten

Ons team bestaat uit meerdere psychologen en therapeuten met verschillende disciplines en specialisme. Hierdoor kunnen wij professionele zorg bieden die aansluit bij jou wensen. Tijdens een intake gesprek kan je voelen of je een ‘klik’ ervaart met de psycholoog of therapeut.

De AGB-Code van praktijk Hoogewerf is: 9001746
KVK-nummer: 37139783
BTW:NL002095926B38

Praktijk Hoogewerf - Relatietherapie, psychotherapie en psychologen in Hoorn en Purmerend - Therapeute Petra van den Keijbus

Petra van den Keijbus

(Nederlandse Academie voor Psychotherapie, Amsterdam)

Is opgeleid in de integratieve psychotherapie en als (psycho-) hypnotherapeut. Ze is gespecialiseerd in traumaverwerking, PTSS, eetproblematiek en relatietherapie bij onder andere samengestelde gezinnen.
Petra van den Keijbus is lid van de beroepsvereniging NVPA, aangesloten bij de SCAG en opgenomen in het RBCZ-register.

RET en NLP therapeut Janine

Janine Veerman

(Academie psychodynamica, Scherpenzeel)

Is opgeleid als psychodynamisch therapeut en coach en als gespecialiseerde lerares (speciaal)basisonderwijs master special educational needs. Ze werkt met cliënten van alle leeftijden en maakt gebruik van verschillende therapie- en werkvormen. Zo werkt ze o.a. met hypnotherapie, NLP, RET, systemisch werken, delenwerk. Binnen haar studie heeft ze zich daarnaast gespecialiseerd in werkgerelateerde problematiek. Janine Veerman is lid van beroepsvereniging VBAG en opgenomen in het RBCZ register.

Dwight Dompig

(Academie van psychodynamica, Scherpenzeel)

Is opgeleid als Psychodynamisch Therapeut.
Zijn liefde en interesse voor de mens is de drijfveer in alles wat hij doet. Ook draagt hij graag een steen bij in de bewustwording van de mens zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen ongeacht afkomst of achtergrond.
Dwight werkt met cliënten van alle leeftijden.

Trinette Ermans

(Instituut BIVT, Beverwijk & Academie hypnos, Bussum)

Trinette Ermans is registertherapeut: erkend door de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH) en werkt volgens hun ethische beroepscode en gedragsregels.
Ook is ze opgeleid als EMDR practitioner bij instituut BIVT.

In de omgang is Trinette toegankelijk en geduldig. Gedreven, helder en doelgericht zet ze alles in, in het belang van haar cliënt.

Yvonne de Kruijf

Counseling Nederland- Heteren BIVT EMDR, Civas opleidingen en GGZ Academy

Yvonne de Kruijf Is opgeleid als stress-counselor en EMDR Therapeut. Ze
werkt met jeugd en volwassenen en is
aangesloten bij de beroepsvereniging ABvC als registertherapeut. Ze is ook aangesloten bij de samenwerkende therapeuten als EMDR therapeut.

Ze behandeld en is gespecialiseerd in onder andere trauma, relatieproblemen, angst problematiek. Ze geeft counseling voor depressie en burn-out, emotionele problemen, chronische vermoeidheid, problemen op het werk, communicatieproblemen en conflicten, rouw en verlies, slaapproblemen en concentratieverlies, levensvragen en zingeving.

Ze is opgenomen in het RBCZ register
en bij de SCAG. Haar AGB code is 90104786

Hypnotherapie regressie therapie

Dicle Ulucan

Academie hypnos, Bussum

Dicle Ulucan is opgeleid als psychosociaal therapeut en hypnotherapeut. Zij begeleidt volwassenen, jong volwassenen en kinderen die op verschillende manieren vastgelopen zijn. Ze is gespecialiseerd in traumaverwerking, verlies -en rouwverwerking, stress en angstklachten, relationele problemen en persoonlijke ontwikkeling. Ze geeft onder andere trauma verwerking, regressie therapie en systemisch werken. Zij werkt met alle leeftijden. Dicle is lid van de beroepsvereniging NBVH en is opgenomen in het kwaliteitsregister RBCZ.

Relatietherapeut

Ronald Koster

Academie voor Psychodynamica, Scherpenzeel

Ronald is opgeleid als psychodynamisch therapeut en gespecialiseerd in onder andere relatietherapie. Psychodynamische therapie is een kort durende therapie gericht op de ontwikkeling van het zelfbewustzijn afgestemd op wat passend is voor de client. Op psychisch, systemisch en lichaamsgericht niveau wordt er doelgericht gewerkt met de kern van het probleem. Dit geeft inzicht, richting en groei.
Door (individuele) Psychodynamische (relatie)therapie leer je jezelf en je onderliggende onvervulde (basis)behoeften kennen, waardoor je een completer mens kunt worden.
Cliënten geven terug dat Ronald een fijne welkome uitstraling heeft met een rustige energie waarbij je jezelf veilig en vertrouwt kunt voelen.
Ronald werkt met vrijwel alle hulpvragen, doet relatietherapie & individuele therapie, is lid van de beroepsvereniging VBAG en opgenomen in het RBCZ kwaliteitsregister.

Hypnotherapie, Relatietherapie

Monique Papen

(I.T.H., Amsterdam; SON, Utrecht; BGL, Hoofddorp; Academie Hypnos, Bussum)

Is opgeleid als psychosociaal therapeut, hypnotherapeut, kindercounselor, NLP Master Practitioner en relatietherapeut. Ze werkt met cliënten van alle leeftijden. Ze is gespecialiseerd in traumaverwerking(emdr), relatietherapie, faalangst, HSP, rouwverwerking. Monique Papen is lid van de beroepsvereniging NBVH en opgenomen in het RBCZ register. Ze voldoet aan de Wkkgz via NBVH.

Relatietherapie Purmerend

Angelique Jeelof

(Academie voor Psychodynamica, Scherpenzeel)

Is opgeleid als Psychodynamisch Therapeut, Systemisch begeleider en NLP Practitioner. Ze werkt met verschillende therapievormen zoals NLP, Mindfulness, EFT, Regressie, Innerlijk kind, Delenwerk en diverse systemische werkvormen zoals familieopstellingen.

Ze is gespecialiseerd in relatietherapie, stress en burnout klachten en kan naast diverse technieken waarbij gewerkt wordt aan het verbeteren van de onderlinge verbinding, ook individuele werkvormen toepassen die jou zelf en de relatie ten goede komen.

Angelique werkt met cliënten van alle leeftijden en is aspirant lid van de VBAG.

psychotherapie therapeut Lisa

Lisa Kortenhorst

(Academie psychodynamica, Scherpenzeel)

Is opgeleid als psychodynamisch therapeut. Ze is gespecialiseerd in relatietherapie, stress en burnout. Ze heeft gevarieerde tools om te werken aan zowel verbinding met jezelf als verbinding met elkaar. Lisa werkt met cliënten van alle leeftijden en is lid van de VBAG en RBCZ

Geraldine Mulier

(Academie psychodynamica, Scherpenzeel)

Geraldine Mulier is opgeleid als psychodynamisch therapeut. In de psychodynamische werkwijze wordt gewerkt met de kern van het probleem. Geen zweverigheid maar concreet & to the point. Dit is de werkwijze die ik graag hanteer. Ik werk als een navigatiesysteem die jou helpt met het vinden van jou weg. Geraldine werkt met cliënten en hulvragen van alle leeftijden en ze is lid van de VBAG en RBCZ

hypnotherapeut en relatietherapeut in Volendam

Astrid van Burk

(Hypnos Academie, Bussum)

Astrid van Burk is opgeleid als NLP coach, hypnotherapeut en een specialisatie PDS (Bivt Leidschendam) . Ze geeft relatietherapie, EMDR en individuele therapie waaronder ze stress klachten behandeld. Ze is gespecialiseerd in darmklachten zoals PDS (prikkelbaar darm syndroom), dit in samenwerking met diverse ziekenhuizen. Astrid van Burk is lid van de BIVT en de RBCZ.

Esther Verlaan

(Centrum voor Psychosociale Therapie M. de Bruijn, de Glind)

Esther Verlaan is opgeleid als psychosociaal therapeut en begeleidt (jong) volwassenen die door omstandigheden in het leven vast zijn gelopen en zoekende zijn in hoe nu verder.
Ze is gespecialiseerd in verlies- en rouwverwerking, burn-out, (re)integratie, trauma, stress, angst klachten, persoonlijke ontwikkeling, zingevings- en levensvragen.
Esther heeft een warme manier van begeleiden en is in staat om goed te luisteren. Zij maakt gebruik van verschillende methodieken en werkvormen zoals o.a. cognitieve gedragstherapie, psychodrama, innerlijk kind, NLP, ontspanningsoefeningen en visualisaties. Esther is lid van de beroepsvereniging NFG en opgenomen in het kwaliteitsregister RBCZ.

psychodynamische therapie

Christel Konig

(Academie voor psychodynamica te Scherpenzeel

Christel König is opgeleid als psychodynamisch therapeut. Ze werkt met volwassen cliënten van alle leeftijden en gebruikt verschillende therapietechnieken. Denk b.v. aan NLP, hypnose, Innerlijk Kind werk, Delenwerk, EMDR.

Ze zal je klachten steeds vanuit een andere hoek benaderen om zo een sterker en blijvend effect te verkrijgen. Zo wordt niet alleen stil gestaan bij je emotie en het voelen van de effecten van emoties op je lichaam, maar ook de gebeurtenissen die je tijdens je jeugd en in je gezin hebt ervaren en de patronen die je daarbij hebt aangeleerd.

Christel is aangesloten bij beroepsvereniging VBAG en is opgenomen in het RBCZ register. (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)

Praktijk Hoogewerf - Relatietherapie, psychotherapie en psychologen in Hoorn en Purmerend - Relatietherapeut en gestalttherapeut

Pascal Hoogewerf

(MSc, University of Middlesex, Londen)

Is opgeleid in de gestaltmethodiek, gestalttherapie, ontwikkelingspsychologie, psychopathologie en gestalt- psychotherapie. Pascal Hoogewerf is lid van de beroepsvereningingen NVAGT, EAGT en aangesloten bij de SCAG en opgenomen in het RBCZ register.

Marije Delfsma

(Msc Universiteit Utrecht, psycholoog en gestalttherapeut IVC Kortrijk, Landelijk steunpunt Verlies)

Is psycholoog NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen), Gestalttherapeut,
psychosociaal therapeut en rouw- en verliesbegeleider.
Ze is gespecialiseerd in het ondersteunen van (jong) volwassenen die een steuntje in hun rug kunnen gebruiken, (dreigen) vast (te) lopen, rouw en verlieservaringen, coaching, therapie en inzichtgevende gesprekken.
Aangesloten bij het NVPA, NIP, NVAGT en het LSV en opgenomen in het RBCZ-register.

Linda Wennekers

Nederlandse Academie voor Psychotherapie, Amsterdam

Is opgeleid als integratief therapeut en geeft therapie aan kinderen en volwassenen. Ze is gespecialiseerd in kinderen met trauma en volwassenen met o.a. zingevingsvragen en levensfase problematiek.

Ze koos daarom voor de Jungiaanse therapie, een zeer brede en diepgaande therapie, waarbij o.a. naar symboliek en dromen wordt gekeken. Maar ook naar levensfasen en diepliggend trauma. Linda Wennekers is lid van de beroepsvereniging Vereniging van Integraal Therapeuten, aangesloten bij de SCAG en opgenomen in het RBCZ register.

Kindertherapeut Volendam

Suzan Blüm

Nederlandse Academie voor Psychotherapie, Integratieve kindertcounseler

Suzan Blüm is opgeleid als integratief kindercounseler en coach. Suzan werkt op een gelijkwaardige manier en gaat op een liefdevolle en confronterende manier aan de slag. De integratieve visie gaat uit van de expertise van het kind. Het uitgangspunt is de eigen kracht en oplossingen van het kind én binnen het gezin. Er wordt nauw samengewerkt met opvoeder(s) en andere belangrijke volwassenen waardoor zij beter toegerust worden om het kind verder te ondersteunen. Samen aan de slag met je kind, want als opvoeder hoef je het niet alleen te doen! Suzan geeft het kind vertrouwen en vaardigheden waardoor het kind grip krijgt op het probleem. Een les wat je een kind al vroeg in het leven gunt.

gestalt en relatietherapeut

Jeanine van Beek

Kempler instituut, Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening en Gestalt Gezinstherapie, Barneveld

Ervaringsgerichte- en Gestalttherapie is de basis van Jeanine’s werkwijze. Je kan bij haar terecht voor individuele therapie, relatietherapie, systeemtherapie en persoonlijke ontwikkeling. Veel voorkomende onderwerpen zijn angsten, depressieve gevoelens, burn-out en relatieproblemen. Voor Jeanine is het erg belangrijk dat je het gevoel hebt dat je mag zijn wie je bent, een wederzijdse klik is een voorwaarde om met elkaar verder te gaan. Haar passie is om samen met jou op zoek te gaan naar de mogelijkheid in jouw leven en relatie(s) die helpend is en de mogelijkheid biedt om inzicht te krijgen in (onbewuste) patronen waardoor je/jullie steeds in dezelfde vicieuze cirkel beland(en). Bewustwording van denken, lichaam en emoties is een belangrijk onderdeel van de therapie. Jeanine is lid van de beroepsvereniging NFG en opgenomen in het kwaliteitsregister RBCZ.

hypnotherapie kinderen

Marieke ter Veld

Nederlandse academie voor psychotherapie en Academie Hypnos te Bussum

Marieke is opgeleid als psychosociaal therapeut, beroepscoach practitioner en hypnotherapeut. Daarnaast geeft ze EMDR therapie. Marieke is gespecialiseerd in persoonlijke uitdagingen, onzekerheid en eigenwaarde vergroten, stress en traumatische ervaringen. Marieke stemt haar therapie af op jouw specifieke situatie en behoefte. Kinderen, jong volwassenen en volwassenen kunnen bij Marieke terecht.

Ze is lid van de Nederlandse beroepsvereniging voor hypnotherapeuten en is opgenomen in het kwaliteitsregister RBCZ.

Relatietherapeut en gestalttherapeut Ivanka

Ivanka van Velzen

Kempler instituut te Barneveld

Ivanka is opgeleid als Psychosociaal en Gestalttherapeut. Zij begeleidt mensen om meer zichzelf te kunnen en durven zijn, aangezien niet jezelf mogen zijn de bron is van bijna alle (inter-)menselijke problemen. Zij is o.a. gespecialiseerd in relatietherapie en burn-out.

Om cliënten te helpen zo kort mogelijk therapie te hoeven volgen betrekt zij, indien mogelijk, belangrijke personen in het leven van de cliënt bij de therapie. Hierdoor worden alle partijen in hun kracht gezet, worden niet-werkende patronen sneller doorbroken en relaties verbeterd. Zij gaat op een persoonlijke, empathische en directe manier met personen om waarbij er altijd ruimte is voor humor.

Zij is aangesloten bij de beroepsverenigingen NVAGT, EAGT, het kwaliteitsregister RBCZ en het SCAG.

Onze locaties

In de privépraktijk Pascal Hoogewerf voor relatietherapie, individuele psychotherapie en coaching wordt therapie gegeven aan volwassenen, kinderen, jeugd en gezinnen. Hulp is mogelijk overdag, op avonden en in het weekend zowel in Hoorn, Purmerend, Volendam, via skype als op een andere gewenste locatie.

Wilhelminalaan 2A
1623MA HOORN
0229 – 75 82 25

nieuwe locatie:
Waterlandlaan 81
1441RS Purmerend
0299 – 70 55 16

oude locatie:
Koemarkt 53
1441DB Purmerend

Pegasusstraat 16
1131NB Volendam
0299 – 70 55 16

Maandenweg 25
1335KB Almere
0299 – 70 55 16

Johan huizingalaan 400
1066JS Amsterdam
0299 – 70 55 16

Vier kleine dingen die ons speciaal maken

Flexibele afspraken

Ook ‘s avonds en in het weekend en op locatie thuis.

Geen wachtlijsten

Professionele hulp zonder wachtlijst

Erkende therapeuten

De therapeuten zijn aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen

Vergoeding mogelijk

Onze therapie wordt door de verzekering vergoed

Wat clienten van ons vinden

Heb je vragen? Neem contact op!

PRAKTIJK HOOGEWERF

0229 – 75 82 25

Locatie Hoorn
Wilhelminalaan 2A
1623MA HOORN

0299 – 70 55 16

Locatie Purmerend
Koemarkt 53
1441 DB Purmerend

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    WhatsApp chat
    Call Now Button