Praktijk Hoogewerf

Psycholoog

Psycholoog Hoorn, Volendam en Purmerend- therapie die mogelijkheden biedt.

De psycholoog in Hoorn, Volendam en in Purmerend helpt alle mensen die in het hier en nu problemen hebben. Hierbij kan de oorsprong in het verleden liggen. De therapeut helpt je om je problemen alsnog te verwerken. Samen doen we (in het hier en nu) onderzoek naar je mogelijkheden en onmogelijkheden. Tijdens de therapie kom je zo tot (nieuwe) mogelijkheden en oplossingen die beter bij jouw leven aansluiten.

Wat is en doet een psycholoog of psychologe?

Een psycholoog of psychologe is een professional in de wetenschap die zich bezighoudt met het innerlijk leven. Het denken, voelen en streven en het gedrag van de mens. In onze praktijk werken psychologen en therapeuten. De psychologen en therapeuten in onze praktijk geven verschillende vormen van therapie. Om te voelen of er een klik is met de therapeut of psycholoog kan je een intakegesprek aanvragen. Hier is een overzicht van onze psychologen en therapeuten te vinden.

De psycholoog voor wie?

De psycholoog is er voor mannen, vrouwen, gezinnen en kinderen met uiteenlopende klachten. De therapie kan gaan over psychische klachten, (ingrijpende) levenservaringen maar ook voor een luisterend oor of een goed gesprek.

Je kan bijvoorbeeld terecht voor:

Voor de verschillende therapieën werken er verschillende psychologen en therapeuten binnen de praktijk met allen hun specialisme. Om de therapie te laten slagen is het van belang dat je en klik hebt met de psycholoog of de therapeut.

De kosten voor een afspraak met een psycholoog

Een vergoeding voor een behandeling door een psycholoog en/of psychotherapie door een verzekeraar is binnen deze praktijk veelal mogelijk. Door dat de therapeuten/ psychologen binnen deze praktijk lid zijn van verschillende beroepsverenigingen, wordt de therapie veelal (deels) vergoed. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de praktijk

Aanmelden bij praktijk Hoogewerf

Praktijk Hoogewerf staat voor professionele hulp zonder wachtlijst. Voor zowel individuele therapie als relatietherapie wil de praktijk een optimale behandeling bieden afgestemd op jou persoonlijke situatie en wensen. Zo kunnen afspraken overdag, ’s avonds in Purmerend, Volendam en Hoorn als op locatie worden gemaakt. Voor een intakegesprek met een therapeut/ psycholoog kan je je zonder verwijzing rechtstreeks aanmelden bij praktijk Hoogewerf. Tijdens het intakegesprek bespreken we de duur en de mogelijkheden van therapie. Cliënten kunnen voor meer informatie en/of een intake gesprek contact opnemen.

Onze locaties

In de privépraktijk Pascal Hoogewerf voor relatietherapie, individuele psychotherapie en coaching wordt therapie gegeven aan volwassenen, kinderen, jeugd en gezinnen. Hulp is mogelijk overdag, op avonden en in het weekend zowel in Hoorn, Purmerend, Volendam, via skype als op een andere gewenste locatie.

Wilhelminalaan 2A
1623MA HOORN
0229 – 75 82 25

nieuwe locatie:
Waterlandlaan 81
1441RS Purmerend
0299 – 70 55 16

oude locatie:
Koemarkt 53
1441DB Purmerend

Pegasusstraat 16
1131NB Volendam
0299 – 70 55 16

Maandenweg 25
1335KB Almere
0299 – 70 55 16

Johan huizingalaan 400
1066JS Amsterdam
0299 – 70 55 16

Andere therapieën in onze praktijk

Ons team bestaat uit meerdere therapeuten en psychologen zodat het bijna altijd ‘klikt’.

PRAKTIJK HOOGEWERF

Vier kleine dingen die ons speciaal maken

Flexibele afspraken

Ook ‘s avonds en in het weekend en op locatie thuis.

Geen wachtlijsten

Professionele hulp zonder wachtlijst

Erkende therapeuten

De therapeuten zijn aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen

Vergoeding mogelijk

Onze therapie wordt door de verzekering vergoed

Wat clienten van ons vinden

Heb je vragen? Neem contact op!

PRAKTIJK HOOGEWERF

0229 – 75 82 25

Locatie Hoorn
Wilhelminalaan 2A
1623MA HOORN

0299 – 70 55 16

Locatie Purmerend
Koemarkt 53
1441 DB Purmerend

0299 – 70 55 16

Locatie Volendam
Pegasusstraat 16
1431NB Volendam

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    WhatsApp chat
    Call Now Button