Praktijk Hoogewerf

Psycholoog

Psycholoog Hoorn en Purmerend- therapie die mogelijkheden biedt.

De psycholoog in Hoorn en in Purmerend helpt alle mensen die in het hier en nu problemen hebben. Hierbij kan de oorsprong in het verleden liggen. De therapeut helpt je om je problemen alsnog te verwerken. Samen doen we (in het hier en nu) onderzoek naar je mogelijkheden en onmogelijkheden. Tijdens de therapie kom je zo tot (nieuwe) mogelijkheden en oplossingen die beter bij jouw leven aansluiten.

De psycholoog voor wie?

De psycholoog is er voor mannen, vrouwen, gezinnen en kinderen met uiteenlopende klachten. De therapie kan gaan over psychische klachten, (ingrijpende) levenservaringen maar ook voor een luisterend oor of een goed gesprek.

Je kan bijvoorbeeld terecht voor:

Voor de verschillende therapieën werken er verschillende psychologen en therapeuten binnen de praktijk met allen hun specialisme. Om de therapie te laten slagen is het van belang dat je en klik hebt met de psycholoog of de therapeut.

De kosten voor een afspraak met een psycholoog

Een vergoeding voor een behandeling door een psycholoog en/of psychotherapie door een verzekeraar is binnen deze praktijk veelal mogelijk. Door dat de therapeuten/ psychologen binnen deze praktijk lid zijn van verschillende beroepsverenigingen, wordt de therapie veelal (deels) vergoed. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de praktijk

Aanmelden bij praktijk Hoogewerf

Praktijk Hoogewerf staat voor professionele hulp zonder wachtlijst. Voor zowel individuele therapie als relatietherapie wil de praktijk een optimale behandeling bieden afgestemd op jou persoonlijke situatie en wensen. Zo kunnen afspraken overdag, ’s avonds in Purmerend en Hoorn als op locatie worden gemaakt. Voor een intakegesprek met een therapeut/ psycholoog kan je je zonder verwijzing rechtstreeks aanmelden bij praktijk Hoogewerf. Tijdens het intakegesprek bespreken we de duur en de mogelijkheden van therapie. Cliënten kunnen voor meer informatie en/of een intake gesprek contact opnemen.

Onze locaties

In de privépraktijk Pascal Hoogewerf voor relatietherapie, individuele psychotherapie en coaching wordt therapie gegeven aan volwassenen, kinderen, jeugd en gezinnen. Hulp is mogelijk overdag, op avonden en in het weekend zowel in Hoorn, Purmerend, Heerhugowaard, via skype als op een andere gewenste locatie.

Wilhelminalaan 2A
1623MA HOORN
0229 - 75 82 25

Koemarkt 53
1441DB Purmerend
0299 - 70 55 16

Industriestraat 15
1704AA Heerhugowaard
0299 - 70 55 16

Andere therapieën in onze praktijk

Ons team bestaat uit meerdere therapeuten en psychologen zodat het bijna altijd ‘klikt’.

PRAKTIJK HOOGEWERF

Vier kleine dingen die ons speciaal maken

Flexibele afspraken

Ook ‘s avonds en in het weekend en op locatie thuis.

Geen wachtlijsten

Professionele hulp zonder wachtlijst

Erkende therapeuten

De therapeuten zijn aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen

Vergoeding mogelijk

Onze therapie wordt door de verzekering vergoed

Wat clienten van ons vinden

Heb je vragen? Neem contact op!

PRAKTIJK HOOGEWERF

0229 - 75 82 25

Locatie Hoorn
Wilhelminalaan 2A
1623MA HOORN

0299 - 70 55 16

Locatie Purmerend
Koemarkt 53
1441 DB Purmerend

Menu
Coronavirus: onze zorg gaat door! Zowel op locatie als via beveiligd (video) bellen. Blijf in onzekere tijden niet alleen achter met hulp vragen!

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM: voor vragen kan je contact opnemen: 0229-758225

Call Now Button
WhatsApp chat